Purple-licious
Ucapan YDP Tuan Tanah Kedaung

Nama diberi Mieda Yusri. 16 years old.
Do follow my blog okey? Enjoy it ;)
Bonjour

Assalamualaikum! Thanks sebab sudi melawat blog yang tak seberapa ni :) Jangan lupa, tinggalkan jejak langkah anda disini.
Thanks a lot! ;)
Navigations

Follow me? Stories The Owner

Tagbord

Memories


Credits

Edit Blog by Qiella
Blog owner: Me
terasa sangat !
Thursday, 21 July 2011 | 18:48 | 0 comments
   okey , kau kate ko kawan ak tapi kenapa kau buat ak mcm ni ?? ak rase ak dh lyn kau 5 star , tp ak x sangke yang kau anggap ak ni mcm ap ntah okeylah ak mintak maap sangat2 kalau ak lyn kau ngan teruk ak tau kau rimas dengan ak !kau x suke bila ak cerita kat kau pasal dia ,Ak tau kau tak suke , tapi aku ingat walaupun kau tak suka, kau tetap denga! even ak tau kau mmg x nk dengar tp kau lah satu2nye mmbe ak yang sanggup nk dengar ..(emo sampai merepek)

    Ak tunggu weyh ! ak tunggu sampai ak x lena nak tidur pikirkn masalah kau , tunggu kau tok tepon ak tok cerite kan problem kau , rupa2nya kau carik org lain yg dulu kau kutuk!!mybe belakang ak kau kutuk ak ngan dy plakkan wtv! ak tau kau ade problem mase tuh ak ingat kau perlukan ak mase tuh tp ....................

        SUMPAH AKU TERASA SANGAT !!!!!!!!! ak xde maksud pon tok jage tepin kain kau tapi ak mmbe kau ...ak sayang kau tahu ???


Old things | New things